Båtklubben mitt i stan

Båtplatskö/Båtplats

Under hösten inleds arbetet med att summera säsongen som gått och fördela lediga platser inför nästa säsong 2017. Har du plats i båtplatskön och vet redan nu att du inte behöver plats under 2017 är jag tacksam om du meddelar mig det så snart som möjligt. Detsamma gäller dig som hyr ut din båtplats i andra hand, vill du ta tillbaka din båtplats eller hyra ut i andra hand nästa säsong också så meddela mig så snart du kan. Skicka mail med information till sekreterare@hyc.nu.

Har du plats i hamnen eller i båtplatskön är det jätteviktigt att vi har rätt kontaktuppgifter till dig!

Av både ekonomiska och miljömässiga skäl försöker vi så långt det är möjligt att använda oss av mail för kontakt och information.

Det finns fortfarande ganska många personer i listorna, som inte meddelat mailadress, några har inte ens lämnat adress eller telefonnummer. Om du är osäker på om du lämnat mailadress, eller bytt den, så skicka ett mail till sekreterare@hyc.nu med information om rätt kontaktuppgifter, namn, adress, telefonnummer och mailadress. Har du båtplats i hamnen uppge din båtplats också.

Utan rätt kontaktuppgifter får vi svårt att delge er information och du missar kanske en ledig båtplats om du har plats i kön!

Med vänlig hälsning

Susanne Hallberg

Sekreterare HYC

3 tankar om “Båtplatskö/Båtplats

  1. Olof karlsson

    Har tillfällig båtplats hos er och skulle väldigt gärna ha fast plats. Hur går jag tillväga dels för att betala för den tid jag haft båten hos er och sätta upp mig i kö

  2. Michael Kingsmark

    -Hej. Jag ska sätta upp mig på båtplats vid årsskiftet. Planerar köpa Segelbåt 28-29 fotare under sen höst. Undrar om man kan hyra plats på land under vintern?
    Med vänlig hälsning
    Michael.K

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *